26 februari 2010

Nordic Ware - finfina bakformar

Vilken mor- eller farförälder som helst vinner extra poäng på söta plättar med insekter på, bra lockbete för att få barnbarnen att hälsa på.




Här är en glimt av min lilla julafton som det blev igår :-). Lycka är att arbeta med den man brinner för - alla de formar som jag fick hem igår hade jag inte beställt som privatperson, kanske två, tre olika och that's it. Detta är himmelriket, tjiho!

4 kommentarer:

  1. Hej.
    Har inte varit inne på din blogg tidigare men såg att du precis som jag gjort ett inlägg om Nordic wares formar. De är verkligen non stick. Min som gjorde utsökta små kakor idag :)

    SvaraRadera
  2. Supersöta! Jag skulle prova göra en sockerkaka i en (gummi?) form igår. Den satt som berget kan jag lova. Blev så arg så jag slängde den på en gång. Fick den av svärmor och hon röker som en borstbindare så hela kakan luktade dessutom cigarret fast formen var diskad i maskin. HUA!!! Ska bli kul att se vad du hittar på med de där formarna...
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga formar...Jättesöta! önskar dig en skööön lördag! Kram Therese

    SvaraRadera
  4. Tack för titten...Du undrade vad det var för märke på kopparna och faktiskt så var det inget märke.....Lite konstigt kanske, men det var väl nåt "Billigt parti" butiken tagit in tillfääligt! Önskar dig en trevlig måndag trots snöstorm....Fniss! Kram Therese

    SvaraRadera