29 maj 2009

TV4 inslag

På måndag kommer vi vara med i TV4 Uppsala och baka en tårta. Se gärna inslaget och skriv en kommentar härinne :-).

27 maj 2009

Telefontider

Ibland blir jag så glad när jag reflekterar över saker. T ex ikväll ringde en kund strax före kl.18.00. Det var just det jag tänkte på efteråt, att alla ringer på vanliga öppettider, dvs från 9-18. Det är härligt att bli bemött på så trevligt sätt. Tack alla ni :-).

26 maj 2009

Underbart god glass

För första gången åt jag en glass från Hansens glass, det danska märket häromdagen. Det var vaniljglass på pinne med Vahlronachoklad-överdrag. Helt gudomligt god, men baknörd som jag är så vill jag hellre köpa mig en glassmaskin och skapa själv. Det lär inte bli ännu godare men ännu roligare än att cykla till Saluhallen, där jag f ö trivs mycket bra :-).

Burkar från Rice


Har inhandlat Riceburkar idag som jag lagt sockerblommor, tyllar mm i. De är jättebra, lätta att stapla och det blir färgglatt i skåpet. Kan rekommenderas :-).

23 maj 2009

Hur beställa en tårta från Design A Cake?

Här finns all info du behöver för att beställa en tårta från oss, vilka smaker du kan välja mellan, cheesecake, BG-nr, att vi behöver din beställning allra senast en vecka innan osv.

Välkommen :-).

21 maj 2009

Bröllopstårta


Här är bröllopstårtan som jag gjorde klar igår. Mycket söt stil, vad tycker ni?

Cars-tårta



Här kommer äntligen blixten-tårtan som jag gjorde till en tvååring häromdagen. Dagarna har varit långa så inläggen har dröjt, men den som väntar på nå't gott...

18 maj 2009

Blixten-tårta

Idag har jag gjort en blixten tårta som jag ska fota imorgon, då får ni se den :-). Ska även göra en bröllopstårta imorgon så det finns lite gott att se fram emot.

17 maj 2009

Tips inför ditt bröllop?


Vill du veta var du kan köpa en chokladfontän, en vacker brudbukett, bordsdekorationer eller få underbar chokladmassage, shiatsu osv?

Skicka ett mejl till oss så får du tips på leverantörer, vi har kontakterna. Välkommen :-)

14 maj 2009

Brudorkidéerna klara


Idag har jag gjort det sista på orkidéerna, hade tänkt göra kallor ikväll men tiden räckte inte till så ett nytt försök imorgon. Blommor är underbart kul att göra som sagt :-).

13 maj 2009

Bröllopstårta


Nu är det förberedelser för en bröllopstårta jag ägnar mig åt på kvällarna. Det är enormt roligt och kreativt. Känslan att se resultatet ger mer tålamod under arbetets gång, jag ser verkligen fram emot att se resultatet som är viktigt att själv bli nöjd med som tårtbakare. Blommor är ett stort intresse för mig och att göra de i socker är lärorikt och en utmaning att få de till att se verkliga ut.

12 maj 2009

Jaguar Golf Academy


Nu är det dags att jag berättar vad en del av min tid går till för närvarande, nämligen uppstarten av en lunchservering på Jaguar Golf Academy som ska öppna inom kort. Det är planering av kök, meny, inköp osv osv. Många saker att tänka på och det är jättekul. Naturligtvis gör vi tårtorna parallellt så tiden går fort nu, kul!

10 maj 2009

Måns Zelmerlöv




Mycket har hänt under veckan så bloggen har tyvärr fått vänta. Idag stod vi och visade våra tårtor i Galleria Draget, där var det enormt mycket folk och Måns var minst sagt ett uppskattat dragplåster. Tack alla ni som kom fram och tittade på tårtorna, jättetrevligt.

Igår hade vi gårdsloppis på baksidan så jag stod för fikabordet, en av bilderna kommer därifrån. Vi fick även en beställning på biltårta som ni kan se här.

06 maj 2009

Gula rosor


I helgen är det gårdsloppis på Götgatan 22 i Uppsala och just nu pågår bakning inför det. Lördag kl.11-14 på innegården. Välkommen!

Rosorna på bilden gjorde jag för några veckor sen för att fota och visa för kunder. Jag tog ut dom på balkongen, fotade och råkade välta brickan de stod på och allt gick i tusen bitar....

03 maj 2009

Bröllopstårta och handgjord cake topper



Här är smakprov på helgens bröllopstårta helt i vitt och det är vackert med vitt. Jag gillar det mer och mer, förut ville jag ha mycket färger men inte nu längre. Hoppas ni gillar den.

01 maj 2009

Golftårtor





Idag har jag gjort dessa tårtor till en golfare som fyller år idag. När jag levererade tårtorna var det så fint dukat så det kändes som en kungamiddag med vita dukar på alla borden och de var måååånga. Hoppas de blir nöjda :-).