18 oktober 2009

Ekologisk choklad eller annan?

Jag har en fundering som du gärna får säga Din mening om. Är det viktigt för dig att chokladen är ekologisk? Att övriga ingredienser i tårtan, cheesecaken eller cupcakesen är ekologiska? Vad är viktigt för dig när det gäller ingredienser eller andra faktorer när du väljer vilket företag du köper dina bakverk från?

Alla tips och idéer emottages med stor tacksamhet, här eller per mejl.

Tack alla våra läsare :-).

2 kommentarer:

  1. min personliga åsikt som kund är att det viktigaste är att det smakar gott, dvs hög kvalitet på ingredienserna och att äkta råvaror används (inga tillsatser) och sedan att det ser snyggt ut. Jag köper vanligtvis ekologiska varor till mig själv men ska jag köpa tårta, cupcakes etc. till en stor fest och bjuda andra så är jag inte beredd att betala extra bara för att få ekologiskt.

    SvaraRadera
  2. Tack för din synpunkt, jättebra!

    SvaraRadera