03 januari 2010

Kardemummakaka med kokosfrosting, "Le Parfait"


Testade ett av recepten i "Le Parfait" - nättidningen jag tipsade om tidigare. Den blev mycket god, ska dock gräddas lite kortare tid i min ugn så kolla ofta i slutet om du bakar denna goda kaka. Det är både kanel och kardemumma och den sistnämnda dominerar vilket jag gillar. Lycka till med baket!

2 kommentarer:

  1. Åh himmel vad god den ser ut!!!!!
    Hmm, jag som egentligen ska låta bli! Det får bli i morgon. Idag tänker jag baka något gott!
    Tack för inspirationen!!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Men gud! Den ser hemskt god ut... blir helt vattnig i munne (hehehe, lovar!). Blir sötsugen nu!
    Jag som älskar kardemumma, OCH kokos!

    Trevlig blogg du har, nu ska jag kika vidare dina andra inlägg :)

    Kram, Malin

    SvaraRadera