30 augusti 2009

Äppelmuffins med crunch



Bakade Leilas äppelmuffins häromdagen och de är vekligen jättegoda. Jag kan verkligen rekommendera att steka äppelklyftorna innan bakning för det blir smarrens. Lycka till!

26 augusti 2009

Formex-mässa


Imorgon bär det av till Formex-mässan i Älvsjö. Det ska bli trevligt att träffa leverantörer och få massor med inspiration. Hoppas hitta något nytt som vi kan ta in i sortimentet.

Bild:Formex

18 augusti 2009

Prinsess-bröllop 2010

Visst är det helt otroligt, nästa år kommer vi få uppleva två kungliga bröllop här i Sverige. Jätteroligt, det märks redan att många lyckliga par smittats av bröllopsyran vilket vi gläds åt. All lycka till och boka tårtan i god tid för att vara säker på att få den leverantör ni önskar.

Cake topper


Här är en dekoration vi gjorde för några veckor sen.

17 augusti 2009

Tävling

Tävling


Marys matlek kan du vinna Vahlronas kakao - den bästa!!!

Lycka till.

16 augusti 2009

Bröllop med massor av röda rosor


Här är tårtan som beskådades och åts på Restaurang Skarholmen igår. Det var massor med folk där när vi bar in tårtan så fler än bröllopsgästerna fick en titt, jättekul.
Den var tung så jag bet mig i läppen för att orka hålla den :-) och det lyckades.

Tävling om franska kolor på Svea flyttar utomlands


Svea flyttar utomlands kan ni tävla. Lycka till!

14 augusti 2009

Många bilder på designacake.se

Vill förtydliga att det finns bilder under de bilderna som ligger på http://www.designacake.se/tartor.html och även http://www.designacake.se/brollop.html. Klicka på bilderna på dessa sidor för att komma till olika gallerier. Klart som korvspad? :-)

06 augusti 2009

Sommarutflykt till trivsamma Norrtälje





Ingen sommar utan Norrtälje, jag är så förtjust i denna lilla sommaridyll. Jättemysigt och de har trevliga inredningsbutiker och sist men absolut inte minst ett av Sveriges bästa konditori, En liten smula. Dessa bilder är tagna på deras underbara moussetårtor och en smörgås.